Zlatna harfa

I ove smo godine bili sudionici „Zlatne harfe“, koja se održala u malom mjestu Vinjani, nedaleko od Imotskoga. Na žalost, s nama nije mogla ići naša voditeljica zbora Slava Kolak, ali su je dostojno zamijenili Sandra Vudrić i Zvonimir Jažo.

Krenuli smo u jutarnjim satima, svi vrlo uzbuđeni zbog nadolazećeg događaja. U autobusu su neki spavali, a neki zabavljali jedni druge. Nakon, otprilike, dva sata vožnje stigli smo u Vinjane, u crkvu sv. Nikole. Smjestili smo se u klupe kao i ostali zborovi te je misa mogla započeti. Kako se misa bližila svom kraju, među nama je raslo uzbuđenje i napetost zbog nastupa. Za nekoliko su trenutaka po dva člana iz svakog zbora otišla izvući redni broj nastupa i pjesmu koju će otpjevati. Mi smo izvukli samo redni broj i otpjevali pjesmu po našem izboru, koja se zove „Kako da te ne volim“. Svi smo izgledali poput malih anđela koji su svojim ljupkim glasićima veličali Gospodina. Nakon primanja priznanja otišli smo na zakusku, a potom u razgledanje Modrog i Crvenog jezera. Na Modro smo se čak i spustili, što je za neke bio pravi doživljaj. Još malo vremena što nam je preostalo potrošili smo na posjet „Zelenoj katedrali“, gdje smo se zabavili svatko na svoj način.

Nakon toga uslijedio je povratak kući, koji nam se činio kratak jer smo se u autobusu odlično zabavili. Iskrcavši se u Trogiru, krenuli smo svojim kućama ispunjeni novim uspomenama i sretni jer smo imali priliku pjevati našem Bogu i pokazati mu još jednom koliko Ga volimo!!!