Mali nogomet: KMNK ”Anđeli”

I ove sezone, 2007./2008., župa Gospa od Anđela sudjelovala je na natjecanju malonogometne Katoličke lige splitsko – makarske nadbiskupije. Utakmice su se igrale u subotnjim jutarnjim terminima na betonskim igralištima u Vranjicu kod Solina i nadbiskupskom sjemeništu u Splitu. Odigrali su 10 utakmica 2. lige u jednoj od 4 skupine s još 5 župa te su osvojili pohvalno 3. mjesto koje, ipak, nije bilo dovoljno za plasiranje u daljnje natjecanje borbe za prvu ligu.

Malonogometna Ministrantska liga trogirskog dekanata sezone 2007./2008., u organizaciji Ureda za duhovna zvanja splitsko – makarske nadbiskupije i Udruge mladih ”Ivan Merz” iz Kaštel Štafilića, za ministrante župe Gospe od Anđela bila je jako uspješna.

Od osam ekipa osnovnoškolskih ministranata, naši su ministranti natjecanje završili s osvojenim prvim mjestom u iznimno uspješnom stilu bez ijednog poraza.

Sa šest pobjeda i jednom neriješenom utakmicom, na betonskom igralištu u Slatinama i Kaštel Lukšiću naši ministranti su svoju župu predstavili u najboljem sportskom izdanju, iako su i u kvizovima znanja dostizali vrhove.