Gospi s Ljubavlju

Uoči blagdana Velike Gospe održan je koncert „Gospi s ljubavlju”. Voditeljice programa bile su Jasna Maravić te Ivanka Luetić Boban koja je ujedno bila i gošća.

Koncert je započeo govorom trogirskog gradonačelnika, g. Vedrana Rožića nakon čega je nastupio dječji katedralni zbor Sv. Lovre. Među izvođačima našao se i naš župni dječji zbor „Anđeli” koji su nastupili s pjesmama „Kao Marija” i „Cvijeće za Mariju”. Nastupilo je i nekoliko izvođača koji su pjevali i na Malom Trogiru kao što su „Pet zvijezda”, Marko Bakica, Ana Sokolov te „Murtilice”.

Za smijeh i dobro raspoloženje zaslužan je bio imitator i komičar Zvonko Hrabar. Kao gosti nastupile su i Splitske mažoretkinje, Eugen Stjepan Višić i segetske mažoretkinje. Osim našeg dječjeg zbora našu su župu predstavili i mladi iz Vis-a „Emaus” koji su otpjevali nekoliko pjesama čime su razveselili sve prisutne Trogirane i njihove goste. .

Na samom kraju koncerta KUD „Kvadrilja” otplesao i odglumio dio završnog dijela opere „Ero s onoga svijeta”.

Unatoč vremenskim (ne)prilikama koje nam baš i nisu išle u korist, cijela večer je protekla u ugodnoj atmosferi, a trud djece i mladih je bio vidljiv na svakom koraku.